Google AdWords Başvurun Kalitenizi Artırın

pocell 39 tl lik faturalı tarife

11:39

POCELL Faturalı Hoşgeldin Kampanyası ile 1000 Oktan Tarifesi'nin 15 kr/lt indirimine ek 200 TL yakıt bedava!
İstasyona gelirken bunları yanınıza almayı unutmayın:
·                                 Kredi Kartınız*
·                                 Aktif POCELL Positive Card'ınız
·                                 POCELL Faturalı 1000 Oktan Tarifeli hattınız
*Maximum veya Axess kredi kartları ile 12 taksit seçeneğinden de yararlanabilirsiniz


·                                
                                                             POCELL Faturalı 1000 Oktan Tarifesi’ne kayıtlı olmalısınız.

·                                 POCELL anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarına gelerek POCELL Faturalı 1000 Oktan Tarifesinde 12 ay kalma taahhüdü vermelisiniz.
·                                 POCELL Positive Card’ınız aktif olmalı ve kampanyadan yaralanmak için istasyona gittiğinizde yanınızda olmalıdır.
·                                 Daha önce bu kampanyadan faydalanmamış olmalısınız.
·                                 Hattınız aktif olmalı, son ödeme tarihi geçmiş faturanız olmamalıdır.
·                                 Kampanyadan yararlanabilmeniz için aşağıdaki linkte verilen taahhütnameyi imzalamanız gerekmektedir.
·                                 12 aylık tarife bedeli olan 468 TL kredi kartınızdan tahsil edildikten sonra kredi kartı ekstrenize yansıyacaktır.
·                                 Kampanyadan Maximum ve Axess Kredi Kartları ile 12 taksit seçeneği ile de yararlanabilirsiniz.
·                                 Son ödeme tarihi geçmiş faturanız bulunmamalıdır ve kredi kartınızın limiti yeterli olmalıdır.
·                                 Kampanyamız ilk 20.000 kişi ile sınırlandırılmıştır.
·                                 POCELL Faturalı 1000 Oktan tarifesinin aylık sabit ücreti KDV ve ÖİV dahil 39 TL olup kampanya taahhüt süresi (12 Ay) boyunca değişmeyecektir.
·                                 Taahhüt süresinin başlangıç tarihinden itibaren faturalarınıza yansıtılan toplam tutar 468 TL’ye ulaşıncaya kadar faturalarınızda ödenecek tutar olarak 0 TL olarak gözükecektir.
·                                 POCELL Faturalı 1000 Oktan Tarifesi kapsamında dakika ve SMS haklarını aşmanız durumundaki limit aşımları, bu haklar dahilinde olmayan yönlere yaptığınız aramalar ve SMS gönderimleri ile katma değerli hizmetlerin kullanımı ayrıca ücretlendirilecek olup faturanıza yansıtılacaktır.
·                                 Kampanyadan cayma durumlarında 444 7 623 POCELL Müşteri Hizmetleri aranmalıdır.
·                                 Hattınızı Taahhüt Süresi içerisinde kapatmanız, abonelik sözleşmesini sonlandırmanız veya başka bir operatöre taşımanız, tarifesini değiştirmeniz, hattınızın Avea tarafından ilgili mevzuat ya da abonelik sözleşmesi uyarınca iptal edilmesine/kapatılmasına neden olması veya faturasız bir tarifeye geçiş yapması halleri de dahil olmak üzere Taahhütname koşullarına aykırı davranmanız halinde Kampanya ile sağlanan haklardan yararlanamayacaksınız.
Hattınızı iptal etme/Kampanya’dan çıkma/Operatör tarafından hattın iptal edilmesi/faturasız sisteme geçme/devir/tarife değişikliği dahil, kampanya Taahhütnamesindeki taahhüde aykırılık hallerinden birinin gerçekle
·                                 tarihinden, Taahhüt Süresi sonuna kadar Taahhütname kapsamında tahsil edileceği belirtilen fakat henüz tahakkuk etmemiş aylık ücretlerin toplamı ile Kampanya kapsamında POCELL Positive Card’ınıza yüklenen tutarın (200TL) kıyas edilerek bunlar arasından düşük olanın cayma bedeli olarak faturanıza yansıtılacaktır.

 Kaynak:pocell.com.tr
·                           

0 yorum:

Yorum Gönder

Adsense Reklamı

Hızlı Güvenilir Kontör TL Yükleme Noktası

Hızlı Güvenilir Kontör TL Yükleme Noktası
Tam Ve Parça TL Yükleme Noktası

Categories

sayyac